Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Ayuso convoca eleccions el 4 de maig “pel bé d’Espanya” i per evitar que “Madrid perdi la seva llibertat”

ACN Madrid.-La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha ofert una declaració institucional sense preguntes per anunciar que la convocatòria electoral a la Comnuitat tindrà lloc el […]

Agències 10/03/2021

ACN Madrid.-La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha ofert una declaració institucional sense preguntes per anunciar que la convocatòria electoral a la Comnuitat tindrà lloc el 4 de maig. Ayuso ha afirmat que s’ha vist “obligada” a adoptar aquesta decisió “pel bé d’Espanya” i per evitar que “Madrid perdi la seva llibertat”. Segons la presidenta, si no hagués convocat eleccions el PSOE i Cs haurien replicat a Madrid la moció de censura de Múrcia, i “haurien derrocat el nostre govern”. “No em puc permetre que Madrid es pari ara”, que “apugin els impostos”, “adoctrinin a les escoles”, “destrueixin el teixit empresarial” i “ens diguin com pensar i viure”. “No puc permetre que Madrid perdi la seva llibertat”, ha conclòs.

Ayuso ha comparegut a la Casa de Correos de Madrid acompanyada dels consellers del PP del seu govern. En una declaració breu ha acusat PSOE i Cs de provocar “inestabilitat institucional” presentant la moció de censura de Múrcia i preparant-ne una per a Madrid.”Madrid ha viscut el moment més dur que s’ha viscut en democràcia, per la pandèmia i la crisi social i econòmica, i toca decidir que és el millor pels ciutadans” perquè cal “estabilitat i sentit d’Estat” que “en les actuals circumstàncies no es pot assegurar”, ha dit.Segons la presidenta en funcions, si no arriba a convocar eleccions “Cs i el PSOE haurien presentat una moció de censura i causat el desastre de la Comunitat de Madrid”.”Si no arribo a dissoldre la cambra les mocions podrien haver derrocat el nostre govern” i “no em puc permetre que Madrid es pari ara”, ni per “perdi la seva llibertat”, ha sentenciat.