Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

ASPEC-SPS veu una “irresponsabilitat” reobrir els centres educatius el proper dilluns i demana ajornar-ho dues setmanes

ACN Barcelona.-El sindicat ASPEC-SPS creu que seria una “irresponsabilitat” reobrir els centres educatius el proper dilluns i per això ha demanat l’ajornament de la represa del curs durant dues setmanes. […]

Avatar
Agències 07/01/2021

ACN Barcelona.-El sindicat ASPEC-SPS creu que seria una “irresponsabilitat” reobrir els centres educatius el proper dilluns i per això ha demanat l’ajornament de la represa del curs durant dues setmanes. L’organització ha considerat que reobrir els centres en l’actual situació de l’epidèmia a Catalunya “posa en perill la salut de l’alumnat, del professorat i de la societat en general”. ASPEC ha afirmat que per “precaució i responsabilitat” s’hauria d’ajornar l’inici del segon trimestre de manera presencial. “Mantenir l’obertura dels centres l’11 de gener és una irresponsabilitat culpable”, ha manifestat.

D’altra banda, ha reclamat al Departament d’Educació “tots els mecanismes de prevenció” per garantir la seguretat de les oposicions previstes per aquest dissabte i que es desconvoquin si no és així.