Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Andrea Motis estrena el disc ‘A Swingin’ Story’ al Palau de la Música acompanyada per Randy Greer

ACN Barcelona.-La cantant i trompetista Andrea Motis ha tornat aquest dijous al Palau de la Música amb l’estrena del seu nou disc ‘A Swingin’ Story’, acompanyada pel vocalista Randy Greer, […]

Avatar
Agències 28/01/2021

ACN Barcelona.-La cantant i trompetista Andrea Motis ha tornat aquest dijous al Palau de la Música amb l’estrena del seu nou disc ‘A Swingin’ Story’, acompanyada pel vocalista Randy Greer, en el marc del 52 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. El concert, com ha explicat Motis en declaracions a l’ACN, significa el seu retorn a la música swing després de fer un viatge a la música brasilera. En referència a les conseqüències de la pandèmia, Motis s’ha mostrat convençuda que “anirà molt bé per aquestes dates” interpretar una música que és “tan alegre, positiva i ballable” i que pot ser “molt bona per aixecar els ànims”.

Motis ha fet realitat amb aquest projecte la seva idea de col·laborar en format de duo vocal amb un artista com és Randy Greer. “Em fa molta il·lusió tornar al swing després de fer un viatge a la música brasilera”, en un programa amb un duo vocal amb Randy Greer, qui té una veu preciosa”, ha destacat Motis. “Aquest projecte no té gaires pretensions, ni tants originals ni arranjaments ni coses fora de lloc com altres projectes. És un bombonet per alegrar els dies a la gent”, ha afegit. Motis apunta que no tenia previst enregistrar ara el disc ‘A Swingin’ Story’ perquè havia treballat per un altre projecte, que finalment no va ser possible per les dificultats en el desplaçament dels integrants del grup. “Ha estat imprevist, però anirà molt bé per aquestes dates fer una música que és tan alegre, positiva i ballable”. Sobre l’escenari del Palau de la Música, Andrea Motis i Randy Greer han estat acompanyats per Josep Traver, a la guitarra; Ignasi Terraza, al piano; Joan Chamorro, al contrabaix, i Esteve Pi, a la bateria.