Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Adrián Silvestre nega estar involucrat amb les agressions sexuals a la festa dels Feroz

ACN Barcelona – El cineasta Adrián Silvestre ha negat estar involucrat en les agressions sexuals a la festa posterior als Premis Feroz ni directa ni indirectament. De fet, Silvestre és […]

Agències 30/01/2023

ACN Barcelona – El cineasta Adrián Silvestre ha negat estar involucrat en les agressions sexuals a la festa posterior als Premis Feroz ni directa ni indirectament. De fet, Silvestre és el director de ‘Mi vacío y yo’, cinta produïda per Javier Pérez Santana, detingut per pressumpte agressió sexual a l’actriu gironina Jedet I actualment en llibertat amb càrrecs. “No he sigut detingut, denunciat ni investigat”, ha remarcat. “Exigeixo que es respecti el dret d’honor cap a la meva persona, que ha estat esquitxada per aquest lamentables incident. El dany causat en mi, la meva família i la meva carrera ja està sent irreparable”, ha escrit en una piulada.

El director de cinema ha destacat que no va presenciar els fets pels quals Pérez Santana va ser detingut (i posteriorment posat en llibertat amb càrrecs). “No vaig estar present durant l’altercat amb l’actriu, l’arribada de la policia ni la posterior detenció”. Va ser el dia següent, ha afegit, quan se’n va assabentar pels mitjans de comunicació de tot el que havia passat.

Silvestre ha remarcat que és especialment sensible amb els temes referents amb la violència sexual que condemna “rotundament”. Així mateix, espera que la llei aclareixi aquest assumpte aviat i ha demanat als mitjans de comunicació la “importància de ser professionals, mostrant dades rigoroses i contrastades”.