Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Adif convoca 93 noves places públiques

ACN Barcelona.-Adif ha anunciat aquest divendres la convocatòria de 93 places en l’estructura de suport i en els comandaments intermedis. 90 d’aquestes places són per ocupar a Adif i les […]

Agències 06/11/2020

ACN Barcelona.-Adif ha anunciat aquest divendres la convocatòria de 93 places en l’estructura de suport i en els comandaments intermedis. 90 d’aquestes places són per ocupar a Adif i les tres restants a Adif Alta Velocitat. Concretament, s’ofereixen 50 places amb categoria professional de tècnic, de les quals destaquen 13 places de tècnic d’enginyeria industria, vuit tècnics de gestió, cinc tècnics d’enginyeria civil i quatre tècnics jurídics i d’Economia, cadascuna, entre d’altres. Entre els quadres intermedis, es convoquen 40 places, de les quals 17 pertanyen a l’àrea de gestió, nou a l’àrea d’enginyers industrials i cinc a l’àrea jurídica, entre d’altres. A l’alta velocitat, hi ha dues places de tècnic d’enginyeria civil i una d’enginyeria industrial.

Els llocs de treball estan adreçats a universitaris de diferents àrees i formen part de l’oferta d’ocupació pública de les entitats públiques per aquest any. En aquest sentit, s’afegeixen a la convocatòria publicada per Adif al juliol per cobrir 434 places de diferents categories professionals de personal operatiu. Adif destaca que aquesta oferta serveix per “garantir” el futur de les plantilles davant els pròxims reptes del sector ferroviari, com la liberalització dels serveis de viatgers en tota la xarxa ferroviària d’Interès general.