Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

46 dotacions de Bombers treballen en un incendi forestal a Llançà, que obliga a desallotjar la urbanització de Beleser

ACN Llançà.-Un total de 36 dotacions terrestres i 10 d’àeries dels Bombers treballen en l’extinció d’un incendi de vegetació forestal a Llançà (Alt Empordà). El foc avança amb “intensitat” i […]

Avatar
Agències 16/07/2021

ACN Llançà.-Un total de 36 dotacions terrestres i 10 d’àeries dels Bombers treballen en l’extinció d’un incendi de vegetació forestal a Llançà (Alt Empordà). El foc avança amb “intensitat” i els Bombers han demanat l’evacuació de residents de l’urbanització de Beleser. A més, s’ha tallat la carretera Gi-612 a Port de la Selva. L’avís del foc, que ja ha generat alguns focus secundaris, s’ha donat quan faltaven cinc minuts per dos quarts de dues del migdia. El foc es troba proper a la carretera de Llançà a Port de la Selva. L’incendi s’ha vist empès per la tramuntana, ha saltat el fons d’un barranc i puja en plena alineació. Els Bombers creuen que hauria començat per la zona de la urbanització Cau del Llop i avançaria en direcció la Vall de Santa Creu.

(Aquesta notícia actualitza l’anterior sobre el mateix tema incorporant la petició de desallotjar una urbanització i actualitzant les dotacions que treballen en l’extinció)