Dimarts, 9 d'agost de 2022 - Edició 1474
La República

[FOTONOTÍCIA] Cau un pi de grans dimensions a Castelldefels per la ventada i tomba part del cablejat elèctric

El pi ha quedat repenjat a sobre la façana posterior del centre Milà i Fontanals, al carrer Balcó de les Clotes, sense més conseqüències.

Agències 14/12/2019
El pi de grans dimensions que ha caigut a tocar del passeig Marítim de Castelldefels, el 14 de desembre del 2019 (Horitzontal).
Els Bombers de la Generalitat encara estan treballant aquest dissabte al matí en diverses incidències relacionades amb l’episodi de vent. Un pi de grans dimensions ha caigut aquesta matinada a tocar del passeig Marítim de Castelldefels (Baix Llobregat) i, de retruc, ha tombat part del cablejat elèctric a la zona. L’avís del succés s’ha rebut a les 05.58 hores al carrer del Dofí, molt a prop de l’entrada de l’hotel Best Western. El pi, de més de 8 metres d’alçada, ha caigut per la força del vendaval i ha arrossegat un parell de pals de la llum. No hi ha hagut danys personals, però sí afectacions en alguns dels cotxes aparcats. Quatre dotacions dels Bombers amb l’ajuda de l’autoescala han retirat l’arbre. En paral·lel, els Bombers també enretiren aquest matí un altre arbre que ha caigut dins del recinte d’un institut de Vilafranca del Penedès.
El pi ha quedat repenjat a sobre la façana posterior del centre Milà i Fontanals, al carrer Balcó de les Clotes, sense més conseqüències.