Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Colau seria la més votada, tot i que els barcelonins només aproven Trias i Maragall, segons l’enquesta d’El Periódico

Una enquesta de GESOP apunta que hi podria haver un triple empat entre Collboni, Trias i Colau

|

- Publicitat -

Darrera setmana de cursa electoral. Segons una enquesta d’El Periódico, l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau és la candidata escollida quan es pregunta a qui prefereixen els electors (23,3%), tot i que la suspenen amb un 4,3 pel que fa a la valoració.

Publicitat

En canvi, els candidats independentistes Xavier Trias (Junts) i Ernest Maragall (ERC) són els únics alcaldables aprovats en valoració amb un 5,3. El 21,2% dels participants prefereix una alcaldia de Trias i l’11% un govern municipal amb Maragall. El candidat del PSC Jaume Collboni és el preferit del 13,8%, malgrat el suspens en valoració (4,7).

Un triple empat?

En un altre article, el mateix mitjà publica els resultats d’una enquesta de GESOP, que apunten a un triple empat entre Jaume Collboni (11-12), Xavier Trias (10-11) i Ada Colau (10-11), amb un lleuger avantatge del candidat del PSC.

En tercera posició se situaria el candidat d’ERC, Ernest Maragall, amb 6-7. El PPC n’obtindria entre 2 i 3 mentre que Vox podria entrar al consistori amb una forquilla de 0-2. L’enquesta no dona representació per a Ciutadans, Valents ni la CUP. D’altra banda, indica que tres de cada deu barcelonins estan indecisos i encara no han decidit qui votaran diumenge.

Et pot interessar  Valents demana impugnar la votació del col·legi electoral Escola Marta Mata de Barcelona
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió