Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024
Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024

Chacón pregunta a Illa si “les decisions que està prenent responen a criteris sanitaris o partidistes”

|

- Publicitat -

La candidata del PDeCAT a la presidència de la Generalitat, Àngels Chacón, exigeix al candidat del PSC, Salvador Illa, que deixi el ministeri de Sanitat i li pregunta si “les decisions que està prenent les últimes setmanes responen a criteris sanitaris o partidistes”. En un acte a Barcelona aquest dissabte al matí en què el partit ha donat suport al sector de l’esport, Chacón ha acusat al PSOE d’aplicar “un 155 al PSC perquè no ha respectat el candidat que havia escollit la militància del partit”. A parer seu, el Comitè Federal que els socialistes han celebrat a Barcelona aquest dissabte per “coronar” Illa és “un més dels tics intervencionistes a què ja ens té acostumats el PSOE”.

La candidata del PDeCAT creu que Illa està “trigant” a deixar el ministeri de Sanitat i li ha preguntat si “l’endarreriment o no de la data de les eleccions respon a criteris de salut o a criteris de partit”. A més ha advertit de “la responsabilitat de les persones que es contagiïn en aquesta jornada electoral”.

Publicitat

Chacón ha mostrat el seu suport al sector de l’esport i ha reivindicat la seva reobertura. “Els centres han pres les mesures de seguretat que calia per poder continuar la seva activitat sense posar en perill la salut de les persones”, ha defensat tot reclamant “l’aplicació de tests massius a tots els esportistes federats i la represa de l’activitat a l’esport de base perquè l’esport també és salut”.

Et pot interessar  Problemes pel PSOE: el jutge del ‘cas Koldo’ assenyala Ábalos com a “intermediari” en una reclamació del govern balear
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut