Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Unes 100 persones protesten contra l’acte final de campanya de Vox a Barcelona

|

- Publicitat -

Prop d’un centenar de persones convocades per l’organització juvenil Arran s’han concentrat aquest divendres als voltants de la plaça Artós de Barcelona contra l’acte final de campanya de Vox. Els manifestants han marxat des de plaça Molina, a uns 2 quilòmetres del punt on s’ha celebrat el míting, amb una pancarta amb el lema ‘Fora feixistes. No passaran’, i sobre les 20 hores s’han parat a les rodalies de la plaça Artós, on Vox iniciava el seu acte.

Publicitat

També portaven banderes LGTBI i la bandera trans, i han caminat fins al punt on els Mossos d’Esquadra han format una línia policial –a uns 100 metres de l’acte– amb furgonetes antidisturbis, que també han col·locat a la resta d’accessos de la plaça i les seves rodalies. En arribar a la línia policial, els manifestants han llançat pedres, globus amb pintura, llaunes i altres objectes contra els vehicles i els agents, sense interrompre l’acte electoral.

Diversos manifestants s’han encarat i apropat als agents cridant consignes com ‘Fora feixistes dels nostres barris’ i ‘Vergonya em faria ser policia’, fins que els policies els han agafat la pancarta que portaven. Després, els manifestants han continuat llançant objectes i, després de l’arribada de més efectius d’antidisturbis, la protesta s’ha dispersat sense càrregues policials.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió