Divendres, 21 de gener de 2022 - Edició 1275
La República

Un grup de suport a Illa fa el ridícul a les xarxes comparant-lo amb Barack Obama

Presenten la seva irrupció en política com la més il·lusionant que es recorda des de l’arribada d’Obama a la presidència dels EUA

Redacció 12/01/2021
El candidat del PSC a les eleccions, Salvador Illa, durant la seva intervenció en el primer acte de precampanya el 3 de gener de 2021.

Un grup de suport a Salvador Illa ha activat un compte a Twitter que gosa comparar el cap de llista socialista, el ministre de Sanitat que més malament ha gestionat la pandèmia de tot Europa, amb el president dels EUA, Barack Obama.  “No havia vist una irrupció tan il·lusionant en política des de l’arribada de Barack Obama a la presidència dels Estats Units”, assenyala el grup sense cap mena de vergonya. La comparació grinyola tant que el ridícul és majúscul.

El grup de suport neix per fer campanya a favor d’Illa però nega cap vinculació directa ni amb el PSC ni amb el mateix Illa. Amb tot, el segueixen membres destacats del partit, com el primer secretari, Miquel Iceta, la viceprimera secretària, Eva Granados, o el mateix Illa, entre altres. La majoria de piulades, totes en castellà, són marcadament antiindendentistes i d’un to molt baix o directament barroer.