Dimarts, 18 de gener de 2022 - Edició 1272
La República

Puigdemont defensa que implementar el vot electrònic demostraria mentalitat d’estat

El president proclama que “situar-se a l’avantguarda és el terreny on el catalanisme lidera i ensenya el país que volem”. Recorda que els que ara el reclamen “no només ho bloquejaven sinó que se’n reien”

Redacció 22/01/2021
L'expresident Carles Puigdemont durant la roda de premsa sobre els treballadors afectats pel 155 a Brussel·les acompanyat pel conseller Jordi Puigneró el 7 de setembre del 2018.

Després que el conseller Jordi Puigneró hagi reiterat avui la transcendència que tindria implementar el vot electrònic i hagi recordat que quan es va posar sobre la taula la majoria de partits ho van rebutjar, el president Carles Puigdemont li ha donat ple suport en una piulada. Puigdemont ha enllaçar un tuit de Puigneró que recorda que “aquells que ara ho reclamen urgentment són els mateixos que ho han bloquejat reiteradament” i escriu “és exactament així. No només ho bloquejaven sinó que se’n reien”. I afegeix que “mentalitat d’estat també és saber prendre aquestes iniciatives i situar-se a l’avantguarda, que és el terreny on el catalanisme lidera i ensenya el país que volem”. Puigneró afirma que no es tracta d’un problema tecnològic sinó de voluntat política.