Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

No tenen escrúpols: Carmen Calvo acusa el Govern de desatendre la violència masclista per les “teories independentistes”

|

- Publicitat -

La vicepresidenta del Govern central, Carmen Calvo, ha acusat el Govern de desatendre la lluita contra la violència masclista per centrar-se en les seves “teories independentistes”. En una conversa telemàtica amb Illa sobre feminisme en la campanya electoral, Calvo ha assegurat que “Catalunya ha perdut el temps” amb unes teories que pretenen separar el territori d’un estat d’Europa, en una UE que actualment considera que s’està federant i enfortint en la política global del planeta.

Publicitat

Calvo considera que mentre el Govern s’ha dedicat en els últims anys al procés independentista “han abaixat la guàrdia a l’hora de protegir de la violència -de la integritat física i moral- les dones”. “Si et dediques a construir totes aquestes fantasies que acaben com acaben… Si estàs a Waterloo parlant de la covid-19 a Barcelona, quan te n’has anat i no ets aquí, doncs et falten molts elements de la realitat. Torna a Catalunya, al món real”, ha expressat en referència a Carles Puigdemont.

Ha assegurat que mentre el Govern estava centrat en aquest procés, no podien fer polítiques feministes de debò sinó “només de boca” i ha afirmat que els fons que s’han fet servir per a la lluita contra la violència masclista eren estatals i no pas de Catalunya.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió