Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 05 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 05 de octubre del 2023

L’espot del PDeCAT que presenta el partit com “els de tota la vida”, motiu d’escarni

|

- Publicitat -

El PDeCAT ha llançat un espot electoral de cara a les eleccions del 14-F que reivindica Convergència i es presenta com “els de tota la vida”. El vídeo, a més de per la més que dubtosa qualitat interpretativa dels actors que hi apareixen, està sent motiu de burla a les xarxes. Molts veuen en aquesta reivindicació del passat no tan sols la d’una obra de govern més o menys bona sinó especialment la pitjor herència de la Convergència esquitxada per la corrupció i caracteritzada per la política clientelar.

Publicitat

En l’anunci es veu com una família parla sobre qui votaran en les pròximes eleccions al Parlament. I un dels membres diu que votarà l’exconsellera d’Empresa Àngels Chacón i “el partit del president Mas” amb l’argument que són persones preparades per treure Catalunya de la crisi. “El cor et pot demanar una altra cosa, però necessitem reconstruir el país, l’economia i recuperar el prestigi de les nostres institucions. I això només ho poden fer els que ja ho han fet”, afegeix. L’àvia pregunta qui són els que representen això, i una altra persona de la família respon: “els de tota la vida”.

A l’espot hi apareixen una urna de l’1-O, una fotografia d’una de les mobilitzacions de l’Onze de Setembre i se sent una ràdio que alerta que el proper govern pot dependre de la CUP o del PDeCAT. Precisament la CUP ha compartit l’espot al seu perfil de Twitter amb l’etiqueta #ElsDeTotaLaVida i l’afegit “Les mateixes 400 famílies”.

 

 

Et pot interessar  La CUP avisa que Junts "s'està posant al mateix carreró sense sortida que ERC"
Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial