Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Laura Borràs interpel·la tots els independentistes: “Només anant junts podem fer història”

La presidenciable de Junts diu que són “la gent de la triple ambició: la de fer un Govern fort i eficaç, l’ambició de les persones i l’ambició nacional, d’avançar cap a la independència i culminar el camí iniciat l’1 d’octubre”

Redacció
Redacció 22/12/2020
Laura Borràs amb els caps de llista de Junts a Lleida, Girona i Tarragona.

La presidenciable de Junts a les eleccions del 14-F, Laura Borràs, ha interpel·lat al conjunt de l’indepedentisme: “sabem que no estem sols, que d’independentistes n’hi ha molts més i els volem interpel·lar a tots. Sabem que separats som història i hem vingut a fer història: només anant junts podem fer història”. Ho ha dit en acte a Sabadell en un acte amb els principals candidats de Tarragona, Girona i Lleida, Albert Batet, Gemma Geis i Ramon Tremosa.

Borràs ha definit Junts per Catalunya com “la gent de la triple ambició: l’ambició de fer un Govern fort i eficaç; l’ambició de les persones, perquè som un país de persones que no vol deixar ningú enrere; l’ambició nacional, d’avançar cap a la independència i culminar el camí iniciat l’1 d’octubre”. Segons Borràs, la crisi derivada de la pandèmia de la Covid és “una crisi global que cal afrontar de forma local”. Per això, “Junts per Catalunya estem fent una candidatura de gent preparada, solvent, amb trajectòries que permetin donar esperança i que assegurin un Govern que treballarà per donar equilibri entre la salut i l’economia”, tal com ha afirmat la candidata.