Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024
Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024

La Junta Electoral obre un expedient sancionador a l’ANC pels talls a la Meridiana

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha denunciat aquest dimecres que la Junta Electoral Provincial de Barcelona (JEPB) li ha obert un expedient sancionador en motiu de la denúncia de Ciutadans pel tall diari a l’avinguda Meridiana de Barcelona. En un comunicat, l’entitat afirma que la JEPB els acusa d’haver-se saltat uns acords presos el 13 de gener i el 3 de febrer que no els van notificar. L’ANC ha presentat recurs i titlla l’òrgan d’actuar de forma “parcial” i amb “il·legalitat” i creu que l’argumentació que utilitza és “absolutament inintel·ligible” perquè “en cap cas es pot incomplir una prohibició que no ha estat notificada i de la qual es desconeix el contingut”.

Així, en resposta a l’expedient, l’ANC ha presentat un recurs on destaca que desconeix el contingut dels acords i que aquests no han estat comunicats. També ha constatat que la JEPB no hauria d’haver valorat la concentració de la Meridiana perquè “no té la competència per no ser un acte electoral” i lamenta que ho hagi fet a petició de Ciutadans.

Et pot interessar  Les discrepàncies a l'ANC per la llista cívica continuen: els càrrecs crítics presenten el decàleg pel 'No'
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut