Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

El PDeCAT adreça la campanya als indecisos perquè sap que no pescarà res de l’electorat de Junts

Tot i que Mas va assegurar que no farà campanya disgsutat pel trencament amb Junts, Chacón el contradiu i assegura que sí que hi participarà

Avatar
Agències 07/01/2021
Chacón amb els caps de llista de les altres demarcacions presentant l'eslògan de camapanya del PDeCAT.
“Si t’ho penses, PDeCAT’. És l’eslògan elegit pel Partit Demòcrata per a les eleccions del 14-F, i que la cap de llista per Barcelona, Àngels Chacón, ha presentat aquest dijous acompanyada dels candidats de les altres circumscripcions. La formació apel·la als indecisos perquè sap que no té res a pelar si pretén pescar en la bossa de votants de Junts. Com que totes les enquestes publicades deixen el PDeCAT fora del Parlament intentaran convèncer algun indecís que no té clar el vot amb l’esquer de la més que improbable possibilitat de tenir la clau de la governabilitat després dels comicis: “El més fàcil és el vot de la rauxa, però l’endemà els problemes continuaran, i cal gent que sap què es fa i quina normativa i estratègies cal aplicar”, ha argumentat Chacón.
Tot i que Artur Mas va reiterar fa uns dies que no participarà en la campanya del seu partit per no haver estat capaç d’unir-se amb Junts la candidata l’ha contradit i ha assegurat que sí que participarà de la campanya. També ha informat que l’exconseller Andreu Mas-Colell també ho farà. “Serem realistes: prou de somnis i especulacions i frustracions”, ha subratllat Chacón, que ha admès que l’independentisme necessita una unitat estratègica “que ara no té”. La cap de llista ha afegit que, sense un referèndum pactat i reconegut internacionalment, el procés “no avançarà”.
Chacón no ha concretat quines prioritats tindrà el PDeCAT a l’hora de pactar després de les eleccions, però ha asseverat que no farà acords “a qualsevol preu”.