Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

Crida del Consell per la República a votar en massa el 14-F per “tornar a guanyar malgrat el joc brut de l’Estat”

Insta “a tots els independentistes a anar a votar per a no perdre ni un sol vot. Aquesta contesa electoral serà un nou pas, una nova victòria, un nou embat per apropar-nos a l’objectiu final: fer efectiva la República Catalana”

Redacció 31/01/2021
L'acte del Consell per la República al Parc de les Exposicions de Perpinyà el 29 de febrer del 2020.

El Consell per la República ha fet públic un manifest en el que demana que els independentistes acudeixin massivament a les urnes “per tornar a guanyar malgrat el joc brut de l’Estat”. Assenyala que “el TSJC ratifica la voluntat d’intromissió dels jutges espanyols sobre les decisions del Govern català: revocar el decret aprovat d’ajornament de les eleccions davant la situació actual causada per la pandèmia de la Covid-19″. El Consell entén que la decisió és perquè “la maquinària de l’estat deu considerar que el 14-F és la data més idònia per als seus interessos”. Per això considera que s’intenta la mateixa jugada que el 21-D forçant unes eleccions amb el 155 i abocant tots els esforços i mitjans per beneficiar l’opció unionista amb més opcions en aquell moment, que era Cs. Ara, entén, el Consell es vol repetir la mateixa operació afavorint el socialista Salvador Illa.

Davant d’aquesta nova operació d’Estat el Consell per la República fa una crida “a tornar a guanyar” com ja es va fer el 21-D: “ara caldrà repetir aquella gesta i fer-la més gran aquest 14-F, ja que a la repressió estatal s’hi han d’afegir les circumstàncies epidemiològiques. Res que els catalans no puguin superar”. Per això insta “a tots els independentistes a anar a votar per a no perdre ni un sol vot. Aquesta contesa electoral serà un nou pas, una nova victòria, un nou embat per apropar-nos a l’objectiu final: fer efectiva la República Catalana. Aquest 14-F ens veiem a les urnes. Aquestes eleccions tornarem a vèncer!”

https://twitter.com/ConsellxRep/status/1355818915570585601