Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

Vueling unirà Barcelona i Atenes a final de juny

Barcelona-Atenes des de 50 euros el trajecte. La companyia aèria catalana connectarà l’aeroport del Prat amb la capital grega a partir del juny, una destinació molt sol·licitada, i ho farà a uns preus quatre vegades més competitius que la competència.

Redacció 16/05/2007

L’aerolínia Vueling ampliarà el nombre de destinacions i unirà la ciutat grega d’Atenes amb Barcelona a partir del 27 de juny, segons ha informat la companyia catalana.

Les primeres places han començat a vendre’s a un preu de 50 euros el trajecte, tot inclòs. Els vols que es facin des del Prat sortiran els dimecres, els divendres i els diumenges.

El director general comercial de Vueling, Vicenç Martí, ha explicat que la companyia va elegir aquesta nova ruta perquè és “un destí innovador i molt demanat” i ha assegurat que “les nostres tarifes en la nova ruta són fins a quatre vegades més barates que les establertes per la competència”.

Amb la incorporació d’aquest nou destí, Vueling opera actualment a set països europeus i ja realitza connexions entre països europeus fora de Catalunya.