Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

Veritats de la Fira d’Abril (2) – Col·lectiu Crisol part B

|

- Publicitat -

En un anterior punt de mira us explicàvem els objectius del Col·lectiu Crisol d’impedir la integració dels immigrants espanyols a Catalunya i, sobretot, d’interferir en el seu vot.

Publicitat

També us explicàvem que Josep Maria Sala, imputat i condemnat per la justícia pel cas FILESA, on es demostrà la seva implicació en el finançament il·legal del PSC, és un dels principals promotors del Col·lectiu Crisol. Avui us explicarem qui més hi ha darrere d’aquest Col·lectiu i els vincles amb el PSC.

Altres persones vinculades al Col·lectiu Crisol demostren l’estreta unió amb el PSC. Per exemple, Caty Carreras Moysí, presidenta delegada de l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, i Paco Hidalgo, diputat del Partido Socialista Andalucía a Catalunya i que ara té un càrrec a la junta d’Andalusia a la Conselleria de Governació i és delegat “para las comunidades andaluzas en València, Catalunya i Balears” dins un programa anomenat “andaluces en el exterior”, l’objectiu del qual és que els andalusos no s’integrin a la seva terra d’acollida, en aquest cas els Països Catalans, perquè segueixin sentint-se andalusos i no obrin les portes a altres cultures. Encara n’hi ha més. Ferran Bello, exmebre del Foro Babel i ara director de la Cultura Popular i Tradicional del primer tripartit. També trobem Bernando Fernández i ni més ni menys que a José Vicente Muñoz, tinent d’alcalde de l’Hospitalet i director de cultura popular de la diputació. Per acabar, trobem Pere Según Coll, secretari Organització del Col·lectiu Crisol i conseller nacional del PSC.

El PSC també busca el mateix objectiu maquiavèl·lic que amb Crisol, ha creat Fedelatina, però en aquest cas destinat a persones nouvingudes des d’Amèrica llatina.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió