Un regidor d'ERC l'Hospitalet i exmembre de Súmate demana la dissolució de l'entitat La República
Dimarts, 15 d'Octubre de 2019 - Edició 446
La República

Un regidor d’ERC l’Hospitalet i exmembre de Súmate demana la dissolució de l’entitat

L'Associació Súmate escollirà ben aviat qui ocuparà la presidència. Encara sense data oficial per a l'assemblea, l'entitat formada per castellanoparlants independentistes mira de recuperar el rumb que va perdre un cop passada la consulta del 9N, moment on les discrepàncies i les projeccions professionals van passar per davant del projecte.

Redacció
Redacció 09/01/2017

Una de les veus més crítiques contra l'entitat és el regidor d'ERC a l'Hospitalet i exmembre de Súmate -cap de comunicació- , Coque Garcia, qui va deixar l'associació al voltant del mes de maig del 2015 per “discrepàncies amb Eduardo Reyes i ocupar el càrrec de regidor de l'Hospitalet” asseguren fonts properes a Súmate. Coque, qui sempre ha tingut una actitud “molt dura” contra Reyes, afirma en un tuit: “De chiste. Todo. Más valdría la disolución, y correr un tupido velo sobre el último año y medio, sin rumbo y sin proyecto…”.

En la mateixa línia s'ha mostrat el també exmembre de Súmate i col·laborador d'ERC, José Rodríguez, qui denuncia la hipocresia de l'expresident de l'entitat, Eduardo Reyes, qui demana que no s'utilitzi el càrrec de l'entitat com a trampolí personal per assolir un càrrec polític.
 

Nerea Martí, qui setembre del 2015 durant la campanya electoral del 27S es va postular per substituir a Eduardo Reyes, ha fet constar el seu malestar sobre la manca de transversalitat de l'entitat amb un foto muntatge.

Relacionats