Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

Un llibre repassa els vint anys d’història del festival Barnasants

El festival Barnasants, dedicat a la cançó d'autor, celebra aquest anys la seva vint-i-unena edició. Fent la mirada enrere, el llibre Barnasants. Barricades de cançons repassa els vint anys del […]

Redacció 09/02/2016

El festival Barnasants, dedicat a la cançó d'autor, celebra aquest anys la seva vint-i-unena edició. Fent la mirada enrere, el llibre Barnasants. Barricades de cançons repassa els vint anys del festival al qual ha donat vida el seu director, Pere Camps, entrevistat al fina del volum. El periodista i escriptor J.M. Hernández Ripoll posa el text i el context a la vida del festival que es mou entre el compromís social i cultural, i el fotògraf Juan Miguel Morales respon d'igual manera per a oferir 'aliment per a l'ànima' amb retrats de trobadors absents i presents.

El llibre aplega centenars de magnífiques fotografies, entre molts altres, de Javier Krahe, Jaume Sisa, Labordeta, Sílvio Rodríguez, Lluís LLach, Luis Eduardo Aute, Cesck Freixas, Josep Tero, Canimas, Raimon, Enric Hernàez, Eser Formosa, Pi de la Serra….

 

Barnasants. Barricades de cançons és una història de la cançó a través del record i la memòria dels 20 anys del festival Barnasants, un dels referents internacionals de la cançó d'autor.