Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Tot a punt pel Euskal Herria – Catalunya d’aquesta nit

Ha arribat el dia. Avui per fi la nostra selecció torna a saltar sobre la gespa. Avui dissabte dia 29 de desembre a les 20:30h es disputarà el gran partit que servirà per demanar l’oficialitat de les seleccions d’Euskal Herria i Catalunya. El partit també es podrà veure per TV3. Tot ja està preparat, totes les entrades es van esgotar i San Mamés presentarà un ambient de gala per rebre l’enfrontament reivindicatiu entre Euskal Herria i Catalunya. 

Redacció
Redacció 29/12/2007

Que ningú s’espanti. La notícia d’ahir era una innocentada com molt bé molts lectors del directe!cat van imaginar-se. Avui dissabte dia 29 de desembre a les 20:30h es disputarà el gran partit que servirà per demanar l’oficialitat de les seleccions d’Euskal Herria i Catalunya. El partit també es podrà veure per TV3. Tot ja està preparat. Emoció, gols, bon joc i amistat entre dues nacions sense Estat.

Montilla no presidirà el partit

Segons informa infoesports José Montilla, president de la Generalitat, no estarà a la llotja de San Mamés. El president català delegarà en la figura del vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira. El dirigent republicà compartirà llotja amb el lehendakari Juan José Ibarretxe. En el partit disputat el 8 d’octubre de 2006 entre aquestes dues mateixes seleccions, la llotja del Camp Nou estava presidida pel president de la Generalitat, Pasqual Maragall, i Ibarretxe. En aquesta oportunitat, Montilla no tornarà la visita al seu colega basc.

A més de Josep-Lluís Carod-Rovira, també s’espera la presència del president del Parlament, Ernest Benach, la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, i Carles Macián, director del Consell Català de l’Esport.