Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

El PP encomana terror a Castelldefels

|

- Publicitat -

Als ciutadans de Castelldefels els arriba, com en la majoria de pobles dels Països Catalans, propaganda electoral a les bústies de casa seva. Però a la població del Baix Llobregat tenen motius per espantar-se en llegir o en fer un cop d’ull a la propaganda del PP de Castelldefels. De fet, la propaganda que s’ha enviat recorda el polèmic vídeo del partit espanyolista  i conservador de Badalona que directe!cat us mostrava en la següent notícia.

Publicitat

El tríptic de PP de Castelldefels ratlla el racisme i el populisme. Es podria definir com a un acte d’atemorir la ciutadania. Només cal que fiteu la foto que us oferim: un escaneig del tríptic enviat a cada casa de Castelldefels. En primera plana es veu en blanc i negre un encaputxat armat amb una pistola que sembla més aviat extret d’una pel·lícula d’en James Bond i no pas dels carrers de la ciutat. Per acabar-ho d’arrodonir, sota la terrorífica foto hi diu “¿éste es el tipo de visitante que quieres para Castelldefels?”. N’hi ha més: sota la pregunta de “a qué nos enfrentamos” segueixen, entre d’altres, les següents imatges: un feix de pastilles i una prostituta acostant-se a la finestreta d’un cotxe.

Per acabar, mireu si en van despistats els del PP que han agafat un eslògan que era el que Montilla utilitzà fa uns mesos en les eleccions autonòmiques: “fets, no paraules”. No tot s’hi val per fer campanya, i això sembla que el PP no ho sap. Jugar d’aquesta manera amb les imatges i la por pot arribar a ser immoral.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió