Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Tamudo estaria “encantat” de jugar amb la selecció catalana

El capità de l’Espanyol, Raúl Tamudo, mostra clarament els seus desitjos i no té dubtes sobre la selecció catalana: ”sóc català, estimo Catalunya i si un dia tingués selecció pròpia i estigués per córrer darrera de la pilota, la defensaria encantat”. Raúl Tamudo expressa aquesta i d’altres opinions sobre la selecció amb normalitat en el seu llibre autobiogràfic Ànima de carrer, que ha estat escrit pel periodista Tomàs Guasch.

Redacció
Redacció 22/06/2007

Raúl Tamudo també comparteix la postura de la Plataforma Proseleccions Catalanes de no posar mai als esportistes entre l’espasa i la paret metre es treballa per aconseguir el reconeixement internacional de la selecció catalana: ” el que tenim ara és la selecció espanyola i m’agrada jugar amb gent d’altres llocs. Andalusos, bascos, gallecs, extremenys, càntabres. Persones amb qui he passat moments inoblidables en la meva vida com aquella final olímpica”.

Actituds com les de Tamudo posen de manifest les ganes de molts jugadors catalans de representar oficialment Catalunya i demostren que expressar els teus sentiments no és cap tabú sinó un dret que té cadascú.

Des de directe!cat ens unim al clam de la Plataforma Proseleccions i esperem, també “encantats”, que Tamudo faci gols ben aviat en una selecció catalana plenament reconeguda internacionalment.