Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Solidaritat insta PSOE i PP a condemnar l’intent d’agressió a Laporta a València

El diputat de SI Uriel Bertran ha reclamat aquest dilluns a PSOE i PP que condemnin l’intent d’agressió que el líder del partit, Joan Laporta, va patir a València a l’inici d’un acte previst en aquesta ciutat aquest diumenge. ‘No estaria de més que PP i PSOE, que sempre estan tant a l’aguait de qualsevol escridassada que puguin rebre, també condemnin aquests intents d’agressió’, ha dit Bertran, que també ha instat a fer-ho a la resta de formacions polítiques. Bertran ha apostat per la ‘tolerància zero’ davant d’aquests intents. Grups ultres vinculats a España 2000 i Coalició Valenciana van increpar Laporta en un hotel valencià intentant agredir-lo. El govern espanyol ja havia previst un dispositiu de seguretat especial per evitar incidents.

Redacció
Redacció 24/01/2011

Bertran ha remarcat que els incidents ‘sortosament no van passar de l’anècdota’. Tot i això, ha agraït que la Plataforma d’Acció Popular contra la Impunitat hagi ‘denunciat els intents d’agressió que va patir SI al País Valencià’.

Ara, creu que és el torn que ho condemnin PP i PSOE, així com també la resta de formacions polítiques. Per Bertran, cal que hi hagi ‘tolerància zero amb qualsevol intent d’agressió en un entorn que volem democràtic i de llibertat d’expressió’.