Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Societat Civil Catalana atia l’odi entre els seguidors del Barça

Barcelona (ACN).- Un grup de socis, adherits i simpatitzants de Societat Civil Catalana ha constituït la seva pròpia penya del FC Barcelona que es dirà 'Penya blaugrana Per a la Concòrdia', que té per objectius “el respecte als altres, l'esforç, la humilitat i el treball en equip pel bé del club”. La seva primera acció ha estat l'enviament d'una carta als presidents del F.C. Barcelona i de l'Athletic de Bilbao on han expressat la seva “preocupació” i “tristesa” davant una possible xiulada a la final de la Copa del Rei i que “es converteixi en un acte de reivindicació política basat en l'ofensa als símbols que una majoria dels espanyols tenim com a propis”, segons ha apuntat l'entitat.

Redacció
Redacció 29/05/2015

Societat Civil Catalana vol dividir els sòcies del Barça

En aquest sentit, en la missiva -enviada juntament amb Societat Civil Catalana- es recorda que “milers d'aficionats que assistiran al partit i milions que ho seguiran per televisió se senten representats pels símbols comuns d'Espanya” i s'afegeix que “la reivindicació política legítima ha de tenir sempre un límit en el respecte als altres”.

Dines de les clavegueres de l’estat par abortar el procès

Finalment, en la mateixa línia, Societat Civil Catalana durà a terme una campanya, el mateix dissabte a la premsa esportiva, per demanar respecte “per als símbols comuns en un partit que ha de ser una festa esportiva”