Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Sevilla vol modificar l’Estatut i no la Constitució si el TC el tomba

|

- Publicitat -

“Algú té algun dubte que si el TC troba una contradicció entre la Constitució i l’Estatut de Catalunya serà aquest el que es modifiqui i no la Constitució? Algú té algun dubte que no era veritat que l’Estatut de Catalunya signifiqués una reforma encoberta de la Constitució?”, ha emfatitzat Sevilla en un esmorzar informatiu organitzat per Fòrum Europa.

Publicitat

Sevilla ha defensat durant la seva intervenció que les reformes estatutàries empreses al llarg de la legislatura “han valgut la pena” i ha criticat que el PP hagi abonat els Estatuts al País Valencià, Andalusia, les Balears i Aragó, i no el català. Ha dit sobre aquesta qüestió que “no és fins al final” del debat català quan els populars de Madrid “es despengen” de la negociació, “i arrosseguen amb això el PP català”.
Malgrat que els mateixos socialistes catalans impulsessin el nou Estatut de Catalunya, sembla que els seus “col·legues” de Madrid no mouran un dit perquè el text tiri endavant i continuaran incomplint les seves promeses vers el poble català.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió