Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Sant Benet de Bages, meca de la sociovergència?

Una antiga abadia benedictina del segle XIII és l’indret on es concentren periòdicament els polítics catalans. Sant Benet de Bages s’ha convertit en el darrer any en l’escenari d’actes i […]

Redacció
Redacció 11/01/2011

Una antiga abadia benedictina del segle XIII és l’indret on es concentren periòdicament els polítics catalans. Sant Benet de Bages s’ha convertit en el darrer any en l’escenari d’actes i reunions dels líders de les diverses formacions. Així, el passat 17 de gener, el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, iniciava el seu camí cap a la trona presidencial en un acte al davant de la construcció romànica.

Vistos els triomfals resultats del convergent, el grup parlamentari del PSC, encapçalat per Joaquim Nadal, celebrarà una reunió aquest dimecres per debatre l’estratègia d’oposició al líder de CiU després d’haver-se abstingut en el debat d’investidura. L’abadia és doncs el lloc que CiU i PSC escullen sempre que s’ha de celebrar alguna cosa important. Ja no cal doncs pensar quin serà l’indret on es signaria un hipotètic pacte de sociovergència en el govern de Catalunya.