Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Salvador Sostres no votarà Convergència

Ni la refundació sembla poder salvar CiU de la deriva, i els pocs intel·lectuals afins van abandonant el vaixell abans no sigui massa tard. Ara és Salvador Sostres qui, en […]

Redacció 22/11/2007

Ni la refundació sembla poder salvar CiU de la deriva, i els pocs intel·lectuals afins van abandonant el vaixell abans no sigui massa tard.

Ara és Salvador Sostres qui, en un article publicat ahir, assegura que no votarà a Convergència a les properes eleccions espanyoles. En un article titulat “No votaré Convergència” l’enfant terrible dels nacionalistes assegura que ell és independentista, i per tant “No puc votar Duran i Lleida ni ningú que vulgui que Catalunya sigui lliure pot votar Duran i Lleida”.

Sostres no se n’ha estat de criticar als darrers candidats convergents als diversos comicis dels darrers anys: “No val tot, Convergència, i aquesta vegada aquí et quedes. M’has fet votar Guardans, Trias, l’Estatut i la Constitució europea. Tela. Però tot té un límit i el meu límit és votar algú que de la llibertat del meu país se’n rigui”, explica l’escriptor. Les paraules cap a Duran són duríssimes, com de fet ho han estat sempre que Sostres ha parlat del líder d’Unió.

La finalització de l’article també és demolidora: “La profunda mediocritat que Convergència ha demostrat empassant-se Duran de candidat quan la major part del partit hi estava en contra no dóna tampoc cap imatge de coratge ni de valentia, el coratge i la valentia que sense dubte caldran als dirigents que hagin de rescatar-nos d’aquests temps presoners i tan difícils”, arguments que porten Sostres a concloure “tant me fot vostè, Duran, i la seva candidatura. Vagi i que el voti la seva tia”.