Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

‘Rita Barberà demostra un elevat nivell d’ignorància i inconsciència pública’

|

- Publicitat -

L’acció de govern de l’alcaldessa de València, Rita Barberà, ecològicament és un desastre. Per produir tota questa electricitat innecessària es requereix una sobreproducció d’energia que genera emissions contaminants a l’atmosfera i potencia l’efecte hivernacle. La conseqüència immediata és el canvi climàtic.

Publicitat

Així doncs, l’alcaldessa del PP és la responsable que els ciutadans de València paguin milions d’euros que altres ciutadans no paguen per poder pagar l’excés de llum. “La gestió municipal energètica és caduca, i demostra un elevat nivell d’ignorància i inconsciència pública” ha afirmat la portaveu d’Els Verds de València ciutat (VVC), Katrin Stepins. També va declarar que “una de les característiques de la gestió de la alcaldessa de València és la falta de rigor, perquè precisament el que avui és símptoma de modernitat en una ciutat  no són les America’s Cup o els grans esdeveniments passatgers, costosos i gens rendibles, sinó que la modernitat la marca la sostenibilitat en les accions i polítiques municipals”.

Es podria estalviar més del 30% de l’actual rebut de la llum, en xifres un 7.660.000 euros si apliqués una política eficient en matèria d’il·luminació. Aquest estalvi suposaria mes de 2 milions d’euros anuals. Fins a tal punt arriba el malbaratament i la irresponsabilitat en matèria energètica, que l’ajuntament es gastà fa un any 3 milions d’euros en reposicions de nou enllumenat que no compleixen les recomanacions internacionals ni del Protocol de Kyoto.

Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial