Dijous, 24 d'Octubre de 2019 - Edició 455
La República

Revista Benzina

Benzina és la primera revista en català de tendències culturals. Amb periodicitat mensual, dedica 132 pàgines al cinema, la música, el teatre, l’art, la literatura, el còmic, la televisió, l’oci […]

Redacció
Redacció 19/05/2007

Benzina és la primera revista en català de tendències culturals. Amb periodicitat mensual, dedica 132 pàgines al cinema, la música, el teatre, l’art, la literatura, el còmic, la televisió, l’oci i el lleure, la gastronomia i l’arquitectura, entre d’altres. Compta amb crítics reconeguts i firmes de prestigi com Sebastià Alzamora, Marcos Ordoñez, Guillem Martínez, Enric Vila o Xavier de Bertran. Es distribueix per subscripció i venda en llibreries i quioscos de Catalunya, País Valencià, Balears i Andorra.
Enguany li va ser lliurat, en el marc de la celebració de la Nit de les Revistes, celebració anyal organitzada per l’APPEC, el Premi a la Millor Nova Revista 2006.

La revista Benzina desenvolupa projectes com ara entrevistes a autors nacionals i internacionals, publicació de relats inèdits en català, publicació de còmics i organització de concurs literari. Els seus continguts se separen en els següents apartats: editorial, cinema, música, llibres, teatre, art, còmics, televisió, oci i lleure, gastronomia, arquitectura, humor i opinió.

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

imatge
 Nom Revista Benzina
 Sector Cultural
 Periodicitat Mensual
 Difusió 10.000 exemplars
 Paginació 132 pàgines
 Color 100%
 Mides 225 x 300
 Edita Revista Benzina, SL
 Preu 3 €
 Correu-e redaccio@revistabenzina.com
 Web www.revistabenzina.com

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat

Relacionats