Edició 2185

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de juliol del 2024
Edició 2185

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de juliol del 2024

Revista Benzina

|

- Publicitat -

Benzina és la primera revista en català de tendències culturals. Amb periodicitat mensual, dedica 132 pàgines al cinema, la música, el teatre, l’art, la literatura, el còmic, la televisió, l’oci i el lleure, la gastronomia i l’arquitectura, entre d’altres. Compta amb crítics reconeguts i firmes de prestigi com Sebastià Alzamora, Marcos Ordoñez, Guillem Martínez, Enric Vila o Xavier de Bertran. Es distribueix per subscripció i venda en llibreries i quioscos de Catalunya, País Valencià, Balears i Andorra.
Enguany li va ser lliurat, en el marc de la celebració de la Nit de les Revistes, celebració anyal organitzada per l’APPEC, el Premi a la Millor Nova Revista 2006.

Publicitat

La revista Benzina desenvolupa projectes com ara entrevistes a autors nacionals i internacionals, publicació de relats inèdits en català, publicació de còmics i organització de concurs literari. Els seus continguts se separen en els següents apartats: editorial, cinema, música, llibres, teatre, art, còmics, televisió, oci i lleure, gastronomia, arquitectura, humor i opinió.

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

imatge
 Nom  Revista Benzina
 Sector  Cultural
 Periodicitat  Mensual
 Difusió  10.000 exemplars
 Paginació  132 pàgines
 Color  100%
 Mides  225 x 300
 Edita  Revista Benzina, SL
 Preu  3 €
 Correu-e  redaccio@revistabenzina.com
 Web  www.revistabenzina.com

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut