Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Puigcercós carrega contra Interior i l’insta a millorar els errors en comptes de criticar els ajuntaments

|

- Publicitat -

Puigcercós ha defensat l’actuació del departament de Saura durant el temporal de neu de Sant Esteve però, en canvi, ha dit que durant els dies de temporal de vent ‘algunes coses no han sortit com pensaven’. Davant d’aquesta situació, Puigcercós ha remarcat que Interior ‘ha de criticar menys’ i no ha de ‘delegar responsabilitats’.

El president dels republicans ha fet aquestes declaracions durant una visita a la fàbrica d’embotits La Selva de Campllong (Gironès), on ha volgut destacar ‘la bona feina’ que fan les empreses del sector alimentari i ha llençat un missatge d’optimisme. ‘Empreses com aquestes poden ajudar a sortir de la crisi’, ha afirmat.
El finançament ha tornat a ser motiu de reflexió del republicà que ha reconegut que està ‘molt confós’ per les declaracions que el govern espanyol fa sobre el nou sistema de finançament de Catalunya. Segons Puigcercós, la desorientació de l’equip del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, és ‘total’. ‘No són capaços de donar una resposta seriosa i cada dia surten declaracions contradictòries’, ha afirmat.

Publicitat

Segons els pronòstics de Puigcercós, el govern espanyol no farà una proposta ‘seria i coherent’ a la Generalitat de manera ràpida i el tema del finançament ‘s’allargarà’. ‘La confusió de l’equip de Zapatero ve donada perquè es pensaven que la Generalitat acceptaria qualsevol proposta i no ha estat així’, ha assegurat el líder dels republicans.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut