Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Prou de polítics cara…

La política italiana sempre ha estat molt més esbojarrada que la nostra. El sistema polític italià, que sembla fomentar la inestabilitat permanent, hi té molt a veure, així com el […]

Redacció
Redacció 11/04/2008

La política italiana sempre ha estat molt més esbojarrada que la nostra. El sistema polític italià, que sembla fomentar la inestabilitat permanent, hi té molt a veure, així com el caràcter viu i irritable dels italians, sempre a punt per saltar i dir-la més grossa.

A les eleccions municipals italianes l’actriu porno Milly D’Abbraccio està essent la sensació a l’encartellar Roma amb més de 7.000 cartells on s’hi veu el seu cul, pura cinematografia. La campanya de D’Abbraccio, que vol fomentar la renovació i les cares noves a la política italiana, utilitza un eslògan d’allò més adequat a la fotografia: “Ja n’hi ha prou d’aquestes cares de cul”.

 imatge

Caldrà veure si finalment d’Abbraccio segueix els passos a la mítica Cicciolina i acaba fent carrera política. De moment podríem dir que a la política hi ha entrat “de cul”.