Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Plantofada als nassos de Gerard Piqué a Pedro J. Ramírez

Gerard Piqué és un inquiet de les xarxes socials i ha trobat en aquestes plataformes la manera més directe d'estar en contacte amb l'entorn esportiu i alhora els seus fans. Res no se li escapa a Piqué via Twitter, que ha respost amb contundència un tuit del periodista Pedro J. Ramírez que exaltat, fins i tot demanar la presència de Déu, demanava l'expulsió del centrat blaugrana durant el partit d'ahir a Castelló.

Redacció
Redacció 21/03/2016
L'àrbitre del partit d'ahir entre el Vila-Real i el Barça va ser molt dolent perjudicant ambdós equips. La primera targeta que va veure Gerard Piqué no ho era i, quan havia d'haver vist la segona, que sí que ho era, el col·legiat ho va compensar. Això va provocar que Pedro J. Ramírez fes el següent tuit: “si esto no es expulsión que venga Dios y lo vea. La clara roja a Piqué q el árbitro no quiso ver”.
 
El central del Barça ha contestat amb contundència: “Por qué usted no habla de la primera amarilla? Porque no le interesa. Sáquese la camiseta cuando haga periodismo”.
 
La contra resposta, trillada
 
Per sortir del pas, Pedro J. Ramírez ha volgut demostrar la seva suposava equidistància que ell manté cap als dos eterns rivals com el Barça i el Madrid fent un Periscope amb les dues samarretes i, per demostrar-ne la unió, amb una de la selecció espanyola. Totes amb el seu nom sobre el dorsal.