Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

Noves idees per a la Feria d’Abril

Duess conclusions es poden treure amb facilitat després de fullejar La Vanguardia aquests dies que es celebra la Feria d’Abril. La primera és l’estreta vinculació del diari amb la Feria. […]

Redacció 03/05/2007

Duess conclusions es poden treure amb facilitat després de fullejar La Vanguardia aquests dies que es celebra la Feria d’Abril.

La primera és l’estreta vinculació del diari amb la Feria. El diari hi té un suplement dedicat exclusivament a la festa andalusa. La segona és que el suplement segurament es finança gràcies a les noves idees del PSC. Tal és així perquè els socialistes cada dia s’han anunciat a tota plana en les pàgines dedicades a la Feria. A color, es pot llegir en lletres blanques sobre fons vermell: “noves idees”.

Però si es vol, tot té la seva cara positiva. A directe!cat volem veure el vas mig ple i pensem que gràcies al PSC almenys apareixen dues paraules en català a tot el suplement del diari. “Noves idees” són les úniques paraules que es poden llegir en català en total de disset pàgines que ocupa l’edició especial.

Segurament aquestes són les noves idees que té el PSC sobre la Feria, l’aparició del català, encara que sigui per fer-se publicitat electoral.