Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

Només 5 de les 18 detingudes per robar al metro ingressen a la presó

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar aquest cap de setmana la xarxa d’atracadors, la majoria dones de nacionalitat bosniana, que feien furts a les estacions més cèntriques del suburbà barceloní com a principal mitjà de subsistència en el marc d’una operació policial, anomenada T-10, que culmina una investigació de diversos mesos, després d’identificar 35 persones.

Publicitat

Entre els detinguts només hi ha un home, un jove de 19 anys, la resta són dones d’entre 18 i 47 anys que mantenien la seva família gràcies als robatoris i havien arribat a acumular per aquest tipus de falta gairebé un miler de denúncies.

La investigació policial, coordinada per la Fiscalia de Barcelona, va concloure aquest cap de setmana amb una operació en què han intervingut 160 agents però que no ha pogut arrestar totes les dones identificades.

Perquè no passi com en ocasions anteriors i les detingudes puguin evitar la presó per tenir només faltes en el seu expedient, està previst atribuir a les detingudes un delicte d’associació il·lícita i acumular els furts perquè cada quatre faltes d’aquest tipus sumin un delicte, sota la figura de furt agreujat per “produir perjudicis d’especial consideració”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió