Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Montilla creu que l’actitud dels antiBolonya ‘malmet’ la imatge dels joves

|

- Publicitat -

‘Els joves del nostre país no han perdut la rebel·lia per canviar les coses, i no l’han de perdre, però tampoc hem de permetre que actituds que malmeten la seva imatge siguin permeses ni pels governants ni per vosaltres mateixos’, ha dit Montilla.

El primer secretari del PSC ha assistit aquest diumenge a la clausura del 13è Congrés de la Joventut Socialista de Catalunya a Viladecans, acompanyat del secretari d’Organització del partit, José Zaragoza, i del líder de la Federació de Barcelona, Carles Martí, entre d’altres dirigents socialistes.

Publicitat

L’últim en intervenir ha estat el nou líder de la JSC, Javier López, que substitueix Raül Moreno al capdavant de les joventuts socialistes catalanes i que passa automàticament a formar part de la Comissió Executiva del PSC durant els pròxims tres anys. Durant el seu primer discurs al capdavant de la JSC, López ha apostat per ser ‘més útils, més representatius’ i també per aconseguir tenir ‘més incidència en la societat’.

El congrés també ha escollit Aroa Arauzo com a secretària d’Organització. La JSC ha escollit una executiva més rejovenida i amb una diversitat de representació territorial més àmplia, segons assenyalen fonts del partit. El congrés ha aplegat al voltant de 250 representants de les joventuts socialistes catalanes.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut