Dilluns, 20 de Gener de 2020 - Edició 543
La República

Montilla creu que l’actitud dels antiBolonya ‘malmet’ la imatge dels joves

El president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, ha aprofitat la seva intervenció en el Congrés de la Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) per llançar un missatge als joves, davant els incidents protagonitzats per alguns membres del col·lectiu antiBolonya les darreres setmanes. Montilla ha fet una crida a no permetre que ‘minories poc representatives pensin que són la veu de la majoria pel simple fet de fer més soroll, d’ocupar aules a les universitats o tenir actituds pocs sensates’. Aquestes actituds, segons el president del Govern, ‘malmeten’ la imatge dels joves i ‘no representen la realitat existent’ i ni ‘els governants’ ni la resta de joves les han de ‘permetre’.

Redacció
Redacció 30/03/2009

‘Els joves del nostre país no han perdut la rebel·lia per canviar les coses, i no l’han de perdre, però tampoc hem de permetre que actituds que malmeten la seva imatge siguin permeses ni pels governants ni per vosaltres mateixos’, ha dit Montilla.

El primer secretari del PSC ha assistit aquest diumenge a la clausura del 13è Congrés de la Joventut Socialista de Catalunya a Viladecans, acompanyat del secretari d’Organització del partit, José Zaragoza, i del líder de la Federació de Barcelona, Carles Martí, entre d’altres dirigents socialistes.

L’últim en intervenir ha estat el nou líder de la JSC, Javier López, que substitueix Raül Moreno al capdavant de les joventuts socialistes catalanes i que passa automàticament a formar part de la Comissió Executiva del PSC durant els pròxims tres anys. Durant el seu primer discurs al capdavant de la JSC, López ha apostat per ser ‘més útils, més representatius’ i també per aconseguir tenir ‘més incidència en la societat’.

El congrés també ha escollit Aroa Arauzo com a secretària d’Organització. La JSC ha escollit una executiva més rejovenida i amb una diversitat de representació territorial més àmplia, segons assenyalen fonts del partit. El congrés ha aplegat al voltant de 250 representants de les joventuts socialistes catalanes.

Relacionats