Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

Més mobilitzacions per evitar que el PP prohibeixi TV3 al País Valencià

El procés no està tancat. TV3 i Canal 9 encara no han arribat a cap acord. Davant de tal situació la mobilització ciutadana intentarà que TV3 es pugui continuar veient al País Valencià com fins ara sense que hi hagués hagut cap problema.

Redacció 12/04/2007

La Federació Llull, que engloba Òmnium Cultural, Acció Cultural del País Valencià i Obra Cultural Balear, organitzarà el pròxim 17 d’abril a la Fundació Tàpies de Barcelona un acte a favor del manteniment de les emissions de TV3 al país valencià i perquè s’arribi a un acord entre TV3 i Canal 9 amb “plenes garanties”.
L’Auditori d’aquesta fundació acollirà a les vuit del vespre els parlaments de Salvador Cardús, professor de la UAB; Vient Partal, director de Vilaweb; Mercè Teodoro, advocada d’ACPV; Jaume Mateu, president d’OCB; Eliseu Climent, president d’ACPV i Jordi Porta, president d’Òmnium.

D’altra banda, l’ACPV ha convocat una concentració de protesta contra el tancament de TV3 per al 25 d’abril a les 8.00 al repetidor del Montdúver (la Safor), però sols es farà, si es manté el tancament. L’expedient sancionador contra ACPV encara no s’ha arxivat, ni el govern català i el valencià han arribat a cap acord sobre la reciprocitat entre TV3 i Canal 9.