Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

Més de 300 aficionats de l’Espanyol es queden a terra perquè no hi ha més vols cap a Glasgow

Més de 300 aficionats del RCD Espanyol que havien de volar cap a Glasgow per assistir a la final de la Copa de la UEFA contra el Sevilla FC es quedaran a terra perquè no hi ha més vols per a la ciutat escocesa.

Redacció 16/05/2007

El president de la penya de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), Xavier Edo, ha anunciat als seguidors blanc-i-blaus que no hi haurà més vols i ha explicat que ha informat de la situació el president de l’Espanyol, Daniel Sánchez Llibre.

Sánchez Llibre ha comunicat a Edo que el club es farà responsable d’allò que pugui i ajudarà els aficionats afectats amb assessorament jurídic per demanar responsabilitats a qui faci falta pel caos dels passatges venuts en avions inexistents.

En la seva majoria, els aficionats s’han trobat que els bitllets que havien adquirit per viatjar a Glasgow corresponien a vols que no estaven programats per AENA i cap responsable de l’agència de viatges que havien contractat no els ha donat explicacions, cosa que ha motivat protestes dels seguidors a l’aeroport del Prat.

Els centenars de seguidors que han comprat el bitllet i finalment no podran veure el partit en directe se n’han anat a casa entre plors i visiblement afectats, després d’hores a l’aeroport del Prat amb dubtes sobre si podrien viatjar o no a Glasgow. La majoria han emplenat fulls de reclamació d’AENA abans de marxar per veure la final de la UEFA per televisió.