Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

Més de 300 aficionats de l’Espanyol es queden a terra perquè no hi ha més vols cap a Glasgow

|

- Publicitat -

El president de la penya de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), Xavier Edo, ha anunciat als seguidors blanc-i-blaus que no hi haurà més vols i ha explicat que ha informat de la situació el president de l’Espanyol, Daniel Sánchez Llibre.

Publicitat

Sánchez Llibre ha comunicat a Edo que el club es farà responsable d’allò que pugui i ajudarà els aficionats afectats amb assessorament jurídic per demanar responsabilitats a qui faci falta pel caos dels passatges venuts en avions inexistents.

En la seva majoria, els aficionats s’han trobat que els bitllets que havien adquirit per viatjar a Glasgow corresponien a vols que no estaven programats per AENA i cap responsable de l’agència de viatges que havien contractat no els ha donat explicacions, cosa que ha motivat protestes dels seguidors a l’aeroport del Prat.

Els centenars de seguidors que han comprat el bitllet i finalment no podran veure el partit en directe se n’han anat a casa entre plors i visiblement afectats, després d’hores a l’aeroport del Prat amb dubtes sobre si podrien viatjar o no a Glasgow. La majoria han emplenat fulls de reclamació d’AENA abans de marxar per veure la final de la UEFA per televisió.

Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial