Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Mas retreu al Govern que culpi del caos ferroviari ‘als que ja no governen’

El president de CiU, Artur Mas, ha justificat la sol·licitud del seu partit perquè comparegui al Parlament el president, José Montilla, i ha demanat als diputats que es posin en la pell dels usuaris que han sofert aquests dies el caos en el transport públic i ‘s’han trobat amb tot tipus d’incidències’. ‘Si aquest usuari l’any 2006 s’hagués fixat en alguns rètols i papers hauria trobat el lema: ‘Vamos al futuro, subes?’ Això li deien fa un any’, ha manifestat amb ironia Mas, qui ha afegit que aquests ‘s’han trobat penjats’. En aquest context, el líder de CiU ha destacat que el Govern de la Generalitat ‘busca donar les culpes als que ja no governen’.

Redacció
Redacció 14/11/2007

Mas també ha ressaltat que l’usuari no ha vist que arribessin les solucions tot i la vinguda del secretari d’estat d’Infraestructures, Víctor Morlán. ‘En lloc de donar una solució es produeix un bunyol de grans dimensions’, ha senyalat. El president de CiU també ha fet referència a una altra pancarta de Foment: ’21 de desembre arribada del TGV a l’estació de Sants’. ‘Tot passava per aquesta prioritat’, ha destacat Mas.

El líder de la federació nacionalista ha apuntat que ‘aquest usuari que ha vist línies paralitzades, és una persona que s’ha de llevar abans d’hora, té el perill d’arribar tard a la feina i té menys hores per dedicar al seu lleure personal’ . És per això que Mas ha afirmat que la compareixença de Montilla està més que justificada. I ha sentenciat: ‘Espero que serveixi per donar explicacions serioses de perquè s’ha arribat fins aquí, es donin solucions creïbles i s’exigeixi i es depuri la responsabilitat política allà on cau’.