Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

“Mariano recapacita”

La “derrota” de Gallardón pot tenir conseqüències catastròfiques pels habitants de la capital del país veí. De confirmar-se que l’alcalde de Madrid deixés la política després del 9 de març, […]

Redacció
Redacció 18/01/2008

La “derrota” de Gallardón pot tenir conseqüències catastròfiques pels habitants de la capital del país veí. De confirmar-se que l’alcalde de Madrid deixés la política després del 9 de març, el càrrec d’alcaldessa de Madrid seria, de facto, per Ana Botella, la terrorífica muller d’Aznar.

Per evitar aquest despropòsit i que una fanàtica religiosa i reconeguda homòfoba acabi manant a l’alcaldia de Madrid, centenars de madrilenys s’han adherit al web Mariano recapacita, que vol que Rajoy s’hi repensi i no deixi que Gallardón plegui.

Creuen que, de plegar Gallardón i agafar l’alcaldia Botella “tots els madrilenys hi sortirien perdent”, i amenacen al PP de negar-los el vot si continuen amb aquesta tàctica suïcida per les aspiracions de la capital espanyola. Des del directe!cat se’ns en refum el què facin o deixin de fer a Madrid, o vaja, ens importa tant com el que facin els ciutadans de París o Kuala Lumpur, però trobaríem d’allò més, diguem-ne “franquista”, que una religiosa dretana i homòfoba decidís les polítiques de Madrid.