Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Manifestació a Sants amb carrega policial i diverses destrosses

Barcelona (ACN).- Unes 500 persones, segons els Mossos d'Esquadra, s'han manifestat aquesta tarda pels carrers de Sants en contra de les detencions d'activistes vinculats a Can Vies i les condemnes pel setge al Parlament. La protesta, batejada com “antirepressiva”, ha començat a la plaça de Sants de forma pacífica però ha acabat amb aparadors trencats, danys en concessionaris de cotxes i entitats bancàries, crema de contenidors i pintades. Davant aquest episodi d'aldarulls, els Mossos han carregat contra els manifestants. La dispersió dels manifestants s'ha fet entre els carrers Rocafort i Sepúlveda, a un quart de nou del vespre. A més, la policia catalana no descarta detencions en les pròximes hores.

Redacció
Redacció 13/06/2015

Incidents 

Els grups de suport als detinguts pel setge al Parlament de juny de 2011, per les protestes antifeixistes del darrer 12-O, el desallotjament de Can Vies o les operacions Pandora i Piñata contra determinats grups anarquistes s'han unit aquest dissabte a la tarda per denunciar la repressió política que consideren que exerceixen els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional. A través de la campanya “Lluitant respondrem”, aquest dissabte al vespre s'han manifestat a Sants per exigir que cessin tots els “seguiments, escoltes telefòniques, monitoreig de les xarxes i portes esbotzades de matinada”.

La manifestació ha començat a dos quarts de set de la tarda i ha acabat a un quart de nou del vespre amb pintades, vidres trencats de comerços i entitats bancàries i crema de contenidors.