Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Losantos vs Follonero

Ara fa poc més d’una setmana vam veure a La Sexta un enfrontament que ningú es pot perdre: un cara a cara entre Federico Jiménez Losantos i el Follonero, un […]

Redacció
Redacció 19/11/2008

Ara fa poc més d’una setmana vam veure a La Sexta un enfrontament que ningú es pot perdre: un cara a cara entre Federico Jiménez Losantos i el Follonero, un personatge que interpreta en Jordi Évole que va sorgir a la televisió catalana al programa ‘Una altra cosa’ de l’Andreu Buenafuente i que ara també ha triomfat a l’Estat Espanyol. Tan és així que fins i tot té programa propi, ‘Salvados’, també a La Sexta. I realment, de ‘follón’, en fa i molt!

Per tant us oferim un vídeo impagable on Jiménez Losantos es veu desbordat pel follonero i… en un moment d’acorralament el ‘periodista’ perd el nord (una cosa que, de fet, ja fa temps que va perdre) i acaba dient-li ‘fill de puta’ a la cara.

La conversació va pujant de to i Jordi Évole amb molta gràcia (tot i que també se’l veu un xic acollonit) acaba per treure de polleguera al personatge més famós de la COPE que temps enllà fou segrestat per Terra Lliure (d’aquí deuen venir molts dels trastorns que pateix).

Aquí teniu el vídeo: