Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

López Tena i Justo Molinero tanquen la campanya de la consulta a Sabadell

Aquest diumenge 30 de maig Sabadell celebra la seva consulta sobre la independència, i es convertirà en la ciutat catalana més poblada que permet decidir la independència a la seva població. Quan només falten dos dies per la jornada de votacions, la Plataforma per l’Autodeterminació a Sabadell organitza aquest divendres al vespre l’acte final de campanya, que comptarà amb la presència de Justo Molinero, locutor i president del Grup TeleTaxi, així com el jurista Alfons López Tena i rosa Calafat, lingüista mallorquina i professora de la UB. L’acte final de la campanya a la capital vallesana també comptarà amb les actuacions de Dansa Bots, El Belda i el Conjunt Badabadoc, El Biles i Pep Sala.

Redacció
Redacció 28/05/2010

39 col·legis per votar

Els organitzadors de la consulta sobre la independència de Sabadell, que se celebrarà aquest diumenge, han habilitat fins a 39 col·legis electorals repartits pels diferents barris de la localitat. ‘El 95% dels electors tindran un col·legi electoral per anar a votar ubicat a menys de 500 metres de casa seva’, explicava Marc Monràs, director de la campanya. Dels 39 col·legis, 8 són de titularitat municipal i un el cedirà la Generalitat.

La Plataforma per l’Autodeterminació a Sabadell ha mobilitzat 900 voluntaris, alguns vinguts d’altres ciutats catalanes que ja han celebrat referèndums. Pel que fa al vot anticipat, la setmana passada havia votat ja el 3% del cens dels 200.000 electors que tindran dret a acudir a les urnes.