Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

L’Estartit podria agermanar-se amb la localitat sarda de Porto Torres

|

- Publicitat -

De fet, aquest dilluns al migdia està previst un acte protocol·lari de recepció de la delegació sarda al Consell Municipal de l’Estartit. Seguidament, hi haurà una conferència sobre Antonio Simón Mossa, una de les figures intel·lectuals sardes.

Publicitat

“Creiem que l’agermanament entre l’Estartit i Porto Torres seria una molt bona opció per reforçar els lligams culturals, gastronòmics i també turístics entre les dues poblacions”, ha assegurat el regidor de Turisme. El passeig de Catalunya, la plaça Quintana i Combis, i els carrers d’Ullà i de la Porta Nova de Torroella de Montgrí han donat a conèixer al llarg de tota la jornada la cultura, el paisatge, l’activitat econòmica i la gent de Sardenya.

La música i la gastronomia sardes també han estat representades al Baix Empordà. La segona edició de les Trobades de Música Mediterrània de Torroella tenen la música de Sardenya com a convidada i destaquen recitals com el de “canto a chitarra”, un tipus de cant improvisat amb guitarra tradicional de Sardenya, o l’audició a l’església de l’Estartit amb música de launeddas i canto a tenore.

Pel que fa a la gastronomia, aquest dilluns a l’aparcament del Club Nàutic se celebrarà una degustació de vins i formatges de Sardenya.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió