Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Les JERC internacionalitzen el conflicte dels Països Catalans a la Televisió Nacional Boliviana

Durant la passada setmana, un grup de membres de les JERC va visitar Bolívia per tal de finalitzar el projecte de cooperació que realitzen des del passat any amb les Joventuts del Movimiento al Socialismo (MAS) de Bolívia. Aquest projecte de cooperació, segons informa el web de les JERC, consta de quatre grans eixos: la pràctica de govern de manera democràtica enfocada des del punt de vista de participació política juvenil, l’intercanvi de polítiques en defensa del territori i del medi ambient, la igualtat de gènere i l’organització interna d’ambdós moviments juvenils. A continuació podeu veure els vídeos amb les intervencions dels membres de les JERC a la Televisió Nacional boliviana.

Redacció
Redacció 04/02/2009

Les JERC han aprofitat la visita a Bolívia per tal d’internacionalitzar el conflicte dels Països Catalans, fins el punt que el ressò de la delegació dels independentistes catalans a Bolívia va arribar fins a la Televisió Nacional de Bolivia, on en el marc dels informatius de la vesprada, es va realitzar una exhaustiva entrevista a un dels membres de la delegació de les JERC, que segons el presentador del noticiari, el definia com a membre de la República dels Països Catalans:

D’altra banda, les JERC han valorat molt positivament la seva participació en l’edició d’enguany del Fòrum Social Mundial. Les JERC van participar de les activitats de la carpa dels drets de les nacions i els pobles sense Estat, així com, durant tota la setmana, han pogut conèixer de primera ma la realitat juvenil de diversos països d’arreu del món, intercanviar idees sobre polítiques públiques en matèria de joventut.

També cal destacar la oportunitat que ha suposat per tal de fer arribar les reivindicacions de l’independentisme català en un espai on s’han reunit unes 100.000 persones d’arreu del món.