Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Les CUP menys partidàries de concórrer a les eleccions al Parlament organitzen una jornada de debat a Sant Pere de Ribes

El GER de Ribes (Garraf) acollirà el proper dissabte 1 de novembre una jornada de debat al voltant de les Candidatures d’Unitat Popular (CUP) i la seva acció política. Així, sota el títol ‘Cap a la Unitat Popular’ se celebraran fins a tres taules rodones en què s’explicaran els exemples d’haver tingut una alcaldia -cas de l’UM-9 de Ribes o la CUPA d’Arbúcies- o quan es té la clau d’un govern municipal com passa en l’actualitat a Berga o Sant Celoni.

Redacció
Redacció 23/10/2008

Les CUP convocants de la jornada de debat són la de Capellades, Martorell, Ribes, Sallent, Valls i Vilanova i la Geltrú. Totes elles -precisament- han elaborat una proposta de ponència conjunta per a l’assemblea nacional del gener en què exposen clarament els seus recels a que les CUP superin l’àmbit d’actuació municipal que les va inspirar i es plantegin presentar-se a unes eleccions al Parlament sense un debat i una anàlisi profunda de la situació.

Asseguren que si es precipitessin a concórrer als propers comicis autonòmics o europeus sense uns reflexió a fons i cometessin d’aquesta manera un error tàctic, podria hipotecar l’estratègia global de creixement i implantació territorial.