Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

L’Acampada Jove 2007 aposta per la fusió de ritmes

|

- Publicitat -

La dotzena edició de l’Acampada Jove, que se celebrarà a Sant Celoni els propers dies 12, 13 i 14 de juliol, aposta per un cartell eclèctic, igual que els gustos dels joves i les joves catalans, i en aquest sentit pren rellevància la música de fusió. En un moment en què la varietat d’estils i el mestissatge passen per una bona etapa i guanyen seguidors a cada instant, des de les JERC s’ha cregut convenient impregnar també l’Acampada amb ritmes de rumba i flamenc, de la mà dels grups catalans Ojos de Brujo i La Troba Kung-Fú.

Publicitat

Divendres 13 de juliol serà el torn del grup liderat per l’excantant de Dusminguet, Joan Garriga, el qual amb el seu acordió i la veu peculiar experimenta amb la rumba catalana fins al punt de situar La Troba Kung-Fú en un dels grups de referència del panorama musical català. Així mateix, la cançó denúncia també es present enmig dels ritmes de la cúmbia, el sarao i el boggie-woogie de la banda, i dins del seu disc debut, Clavell Morenet, els espectadors poden trobar temes amb forta crítica com “Oriente Miedo” o “ Cumbia Infierno”.

Per la seva banda, dissabte actuarà al festival juvenil més important dels Països Catalans Ojos de Brujo, grup flamenc per excel·lència de l’escena barcelonina. Des del seu primer disc i fins a l’actual, anomenat Techarí, l’objectiu de Ojos de Brujo és trobar un so fresc i característic a partir dels elements flamencs i amb la fusió d’altres músiques.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió