Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

La xarxa esclata contra la pregunta d’Unió

La pregunta que la direcció d’Unió ha decidit formular a la militància el proper 14 de juny i que no ha generat consens ni dins la pròpia direcció de la formació, ha estat rebuda amb fortes critiques i acudits a la xarxa que la interpreten com a l’enèsima i última presa de pèl Duran i el seus. No s’entén que a tres mesos de les eleccions i formant part del govern, Unió faci el trist paper d’entorpir el full de ruta del procés i posi en dubte el lideratge del president Mas. 

Redacció
Redacció 03/06/2015

Aquestes són algunes de les piulades, però n’hi ha milers més

‏@JordiGraupera  Els duranistes posen més condicions a la llibertat de Catalunya que a la pertinença a l'Estat espanyol.

@AgustiBordas  Certament, avui en Duran li ha posat massa maquillatge a la Ramoneta #Unió

‏@AgustiBordas  En Duran ha preferit imposar l'aparell del comitè de govern a l'opció de consens exigida per la militància; ara caldrà el vot de càstig.
‏@AgustiBordas  Finalment, la militància d'@unio_cat comença a preparar el merescut comiat de @ciuduran

@francescabad  Estic irritat amb la comèdia d Duran i els seus. Però sobretot estic trist pel q representa d vexar el llegat moral i d compromís d Carrasco

‏@francescabad  Cal tenir molta sang freda per compartir taula d Govern amb el MHP Mas al matí i trair-lo i apunyalar-lo d'aquesta manera a la tarda

@RaholaOficial Sí que es compromet: no a la independència, no al procés constituent, sí a la legalitat espanyola.

‏@RaholaOficial  Per entendre la pregunta d' @unio_cat cal un manual d'instruccions. Diplomàcia vaticana per no comprometre's en res. Patètic.

‏@fmarcalvaro  La direcció d'@unio_cat oblida que ha arribat l'hora de parlar clar. Tot el que no sigui això afebleix Mas i posa obstacles al procés

‏@salvadorcardus  La idea de 'pregunta clara' del comitè de govern d'UDC i d'Espadaler passarà als annals del ridícul i al récord Guiness de la presa de pèl.

‏@eIpaiscat  La pregunta d'Unió necessita manual d'instruccions #PreguntaUDC

‏@MonicaSabata  La independència no arribarà fent el camí de l'ambigūetat!

‏@quimtorra  Dir-li pregunta a “això” és faltar-li el respecte a la paraula pregunta.

‏@CarlesMundo  La pregunta d'Unió llença la pilota al teulat de CDC xq sigui Artur Mas qui decideixi trencar CiU. Duran en tindrà prou quedant-se quiet.

‏@eduardvoltas  La pregunta d'UDC és un NO així de gran a Artur Mas. A veure si la militància hi està d'acord. ‏

@eduardvoltas  Hi ha molts polítics catalans treballant molt fort perquè el 27S no sigui un plebiscit. La pregunta d'UDC va en aquesta direcció.
 
@MelciorComes  A Unió són marxistes de Grouxo Marx: “La part contractant de la part altrament contractant, etc.”

‏@MelciorComes  Crec que en el paper d'Unió hi falta una renúncia explícita a la dictadura del proletariat.

‏@IndepCast  Es en momentos como los actuales en los que los políticos deben posicionarse. Lo de hoy de UDC debería ser su sentencia. ADIOS.

‏@contrastant2014  La pregunta d'Unió delata l'espanyolisme banal dels dirigents guanyadors: “la legalitat” és “la legalitat espanyola”

‏@Gargotejant  Si jo fos de CDC em vindrien ganes de fer una pregunta a la militància.

‏@jjpallaresc  CDC s'ho ha deixat fer tot, és la part forta i ha actuat com la dèbil. Si no AMPUTA ja la gangrena se la menjará de viu en viu

‏@Andreumasd  fins i tot els manuals d'Ikea s'entenen més #ésderècord

‏@mirodavid  Al final cal admetre que la pregunta d'UDC ha sigut clara. En un primer moment costa d'entendre, però quan l'entens es veu tot molt clar.

‏@Granollacs  I després diran que Unió no és partidari de l'eutanàsia! @unio_cat

‏@Granollacs  Una victòria del vot en blanc és la darrera oportunitat perquè els militants d'@unio_cat salvin un patrimoni polític de 84 anys

‏@cesciglesies  Tot plegat sona a “La Vida de Brian”, amb una dreta així no anem bé com a país

‏@toniaira Crec evident que #lapreguntadUDC no busca com a resposta un sí o un no de la seva militància, sinó el trencament o el jaure del soci conver.

‏@toniaira  La centrada que ha fet Unió pel trencament seria digna d'un golàs de CDC tipus Messi. #AquestAnySí? #AquestAnyTampoc? Els va el/la final.

‏@egel71 Con esta pregunta, UDC no firmará la hoja de ruta, tanto si sale Sí como si sale No. O CDC actúa rápido o el proceso tiene un serio problema

@Apujolmas  Pregunta d'UDC:

Hem humiliat prou unes sigles històriques del catalanisme?
-Sí, tant com hem pogut
-No, encara podem fer més el ridícul